foto7foto7
foto7
Byggstädning

​- Dammigt efter nyrenoveringen?  Vi har redskapen som tar bort byggdammet.

Byggstädning Gävleborgslän

När renoveringen äntligen är klar är det bara en sak kvar – byggstädning.
Slipdamm, brädor, färgburkar och mängder av skyddspapper som behöver städas bort för att det ska bli riktigt snyggt i hemmet. Beställ tjänsten hos oss så får du njuta av renoveringen på riktigt.

Pris:  På offert
Kontakt: Fyll i Offertförfrågan här /  Tfn: 070-7556352 eller info@asomiallt.se


logga ny1logga ny1
logga ny1

Byggstädning – På ett enkelt sätt


Oavsett om det enbart är byggdamm som lagts sig som en dimma över rummen eller om det är tyngre byggmaterail som ska bortforslas så hjälper A som i Allt till med byggstädningen.

Att få det nyrenoverat är mångas dröm men det är inte riktigt snyggt förrän städningen är klar efter allt byggande. Det är där vi kommer och hjälper till. Om bortforsling till återvinningstation behövs hjälper vi självklart även till med detta.

De flesta kombinerar en byggstädning med en hemstädning. Förutom att vi då röjer upp de uppenbara spåren från bygget så städar vi hela huset skinande rent. Det är då man kan njuta av renoveringen på allra bästa sätt.

Då det är så olika hur mycket jobb som ingår i en byggstäd ger vi enbart offert på detta efter att ha pratat med kunden om behovet. Städningen kan sedan genomföras vilken tid på dygnet som passar. Är snickarna hos er på dagen – kan vi komma på natten. Ingenting är omöjligt!

Gällande nyckelhantering sker detta efter diskussion med kunden. Överlämning kan ske på något av våra två kontor likväl att vi kommer och hämtar nyckeln. Vill ni hellre vara hemma är under städningen är detta självklart även ett alternativ.

Så njut av renoveringen på bästa sätt – Beställ offert på byggstädning här.


Grovstadning1Grovstadning1
Grovstadning1