foto1foto1
foto1
Flyttstädning

​- Låt oss ta hand om flyttstädningen så kan ni fokusera på flytten

Flyttstädning - Gävleborgslän

Det är en hel del att ordna med vid en flytt. Men vi gör det enklare genom att ta hand flyttstädningen åt dig.

Med flexibla lösningar, 10 dagars städgaranti och städning dygnet runt hittar vi säkert en lösning som passar just dig. 
Kontakta oss i dag - för en enklare flytt.

Pris:  På offert

Kontakt: Fyll i Offertförfrågan här /  Tfn: 070-7556352 eller info@asomiallt.se
logga ny1logga ny1
logga ny1

Flyttstädning i fem steg


OFFERT 
Kontakta oss för en kostnadsfri offert på flyttstädning Gävle / Sandviken området. Uppge hur många kvadrat er villa/lägenhet är på, när ni önskar att få flyttstädningen genomförd samt kontaktuppgifter.
 
Kom ihåg att nämna om ni har uteförråd eller annat som även behöver flyttstädas.
 
Städning kan utföras dygnet runt och alla dagar i veckan. A som i Allt sätter flexibiliteten mycket högt. Önskas transport av sopor eller tunga föremål till återvinningen/sopstation kan detta även ordnas. Nämn detta i förväg så att vi kan lägga med det i priset.
 
PRISFÖRLAG 

Inom kort återkopplar vi med en offert. 

NYCKELHANTERING – En personlig städfirma har personliga lösningar. Hur och när du vill ge oss nycklarna är helt upp till dig. Vi kan komma ut och hämta dem på plats likväl som att du kommer till oss eller att vi möts av någon på plats. 

Flyttstäd med Städgaranti


STÄDNINGEN
I en flyttstädning ingår allt som behövs för att nästa ägare/hyresgäst ska känna sig nöjd att flytta in. För detaljerad lista på exakt vad vi gör se här.

När vi är klara med flyttstädningen ringer vi eller skickar ett sms (enligt överenskommet) till dig som kund så du vet att allt är färdigt.

Saker som eventuellt lämnats kvar kommer att överlämnas tillsammans med nycklarna.

Självklart ska Både du och den som flyttar in vara nöjd med städningen och därför utlovar vi en städgaranti på hela 10 dagar samt att vi besigtigar med den som flyttar in. Vi har valt att ha så lång städgaranti eftersom många kanske inte ens är i samma stad som städningen genomförs. Så länge du påpekar eventuella brister i städningen så kommer vi och åtgärdar detta.

 RUT för flyttstäd


Genom RUT-avdraget kan halva arbetskostnaden för flyttstäd dras av som ett skatteavdrag. Det är helt och hållet vi som städfirma som har hand om pappersarbetet kring detta så det enda du som kund behöver göra är att uppge personnummer.

För mer information om RUT-avdraget – Se skatteverkets hemsida.
 Så gör flytten enklare – Begär en gratis offert på flyttstädning ​i Gävle, Sandviken (och orterna i närheten). Att fråga kostar inget.