foto5foto5
foto5
Fönsterputs

- ​Få bättre ljus och må bättre i hemmet. 

Fönsterputsning Gävleborgslän

Det är viktigt att se bra ut!
I alla fall genom de fönster man har i lägenheten eller villan.

Välputsade fönster skapar en betydligt trevligare miljö i hemmet och är sedan en städåtgärd som inte behöver genomföras speciellt många gånger per år. Många nöjer sig med 1-2 gånger per år men allt beror på var man bor. De som bor nära en vältrafikerad gata kan behöva fönsterputsning betydligt oftare än så.

Pris:  På offert
Kontakt: Fyll i Offertförfrågan här /  Tfn: 070-7556352 eller info@asomiallt.se

logga ny1logga ny1
logga ny1

Fönsterputsning – Snabbt och enkelt


Offert: 
Fönster är olika stora, sitter på olika höjd och kan ha olika många glas. För att få en offert behöver vi därför få veta lite om vad som ska putsas. Hör av er via
offertförfrågan, mail eller telefon för ett snabbt svar.

Fönsterputs:
Då fönsterputsning går relativt snabbt utför vi mindre jobb främst i Gävle och Sandviken. Är det ett större jobb eller om någon annan städtjänst även anlitas kommer vi gärna ut till orter i en omkrets av några mil från dessa städer.

Många som har hemstädning brukar beställa en fönsterputs någon gång per år. Även denna tjänst går självklart att dra RUT-avdrag för (halva arbetskostnaden).
Putsningen kan ske oavsett om ni är hemma eller inte.

Är ni inte hemma kommer vi överrens om en lösning gällande nyckelöverlämning som passar dig som kund.

Det du som kund bör tänka på innan är att plocka bort blommor, gardiner och saker från fönstren. Det gör att jobbet går fortare för oss (priset hålls nere) samtidigt som det kan vara svårt för vår personal att veta vara blommorna m.m. kan ställas under själva putsningen.

Garanti:

I likhet med alla städningar vi utför så har vi garanti på fönsterputsning. Garantin gäller tre dagar från att putsningen genomfördes. För självklart ska du vara nöjd som kund !

Begär gratis offert på fönsterputsning i Gävle / Sandviken-området idag. Att fråga kostar inget. 
foto11foto11
foto11