foto12foto12
foto12
Garantier

​- Bra service och bra garantier. Vi håller vad vi lovar

Städgaranti

 
Självklart ger vi garanti (s.k. städgaranti) på alla arbeten vi utför. Det innebär att du som kund har möjlighet att kontakta oss inom avtalad tid för att påpeka eventuella brister i städningen. Vi kommer då överrens hur detta på snabbast och smidigast sätt ska åtgärdas.
 

Hemstädning

För hemstädning har vi tre dagars städgaranti. Inom tre dagar efter att hemstädningen genomförts behöver alltså kunden återkoppla med åsikter. Vi uppskattar och uppmuntrar till feedback och detta framförallt inom hemstädning då det är en mer ”personlig” städning än många andra tjänster.
 
 

Flyttstädning

På samtliga flyttstädningar ger vi 10 dagars städgaranti. Antingen kan du som kund avgöra om städningen är okej eller så överlåter du detta till kommande hyresgäst. Med en sådan garanti behöver du aldrig vara orolig för att inte städningen ska godkännas av köparen/hyresbolaget.
 
 

Företagsstädning

Även inom alla städtjänster inom företagsstädning har vi städgaranti. Däremot kan det variera något vad detta innebär gällande tid och åtgärder. Detta helt beroende på vad det är för objekt som ska städas. Detta är något som vi självklart kan diskutera vid kontakt och offert.
 
Tveka inte att höra av dig oavsett om det är ris eller ros du vill förmedla. Det är på respons från kunder som vi förbättrar vårt jobb hela tiden.
 
logga ny1logga ny1
logga ny1
stada ugnstada ugn
stada ugn