foto8foto8
foto8
Hemstädning

- Kom hem till ett nystädat hem - upplev skillnaden

Hemstädning Gävleborgslän

A som i Allt erbjuder regelbunden hemstädning i Gävle, Sandviken och mindre orter i närheten av dessa. Det är helt upp till kunden att avgöra hur ofta det ska ske men en till två gånger per månad är det vanligaste.
Vi står för städmaterial och arbete. Du som kund står för resten – dvs komma hem till ett nystädat hus och njuta av att lägga fritiden på annat än städning. 

Pris:  På offert
Kontakt: Fyll i Offertförfrågan här /  Tfn: 070-7556352 eller info@asomiallt.se

logotyp asomialltlogotyp asomiallt
logotyp asomiallt
Ditt städföretag i Gävle

Flexibel Hemstädning

Eftersom det är mycket personligt hur man vill att städning ska utföras har vi valt att inte följa några exakta fasta rutiner hos alla kunder. Har du några önskemål så säg de gärna. Vi är öppna för diskussion och hittar alltid lösningar som passar. Som exempel är det några kunder som väljer att få hjälp med tvättning och strykning när vi ändå är på plats.

Att tänka på:
Vid hemstädning finns det några punkter att tänka på för att resultatet ska bli så bra som möjligt.
  • Plocka undan leksaker, kläder och annat. Det gör att våran städpersonal kommer åt överallt på ett lättare och smidigare sätt. Skulle ni däremot glömma det någon gång så är det inte hela världen – Vi hjälper till  
  • Plocka undan vid specialtillfällen. Fönsterputsning sker inte varje gång en hemstädning genomförs men är bra att välja som tillval någon eller några gånger per år. Det är vid dessa tillfällen som man behöver städa undan lite extra.
Detsamma gäller vid avfrostning av frys då matvarorna bör vara borttagna till något kallt ställe.
Kontakta oss idag så kommer vi ut till dig och ger en gratis offert på hemstädning i Gävle eller Sandviken ​(samt orterna runt omkring)
Stadning med kvaliteStadning med kvalite
Stadning med kvalite