foto2foto2
foto2
Kontorsstädning

​- För en bättre arbetsmiljö

Kontorsstädning – Gävleborgslän


Alla tjänar på att ha en ren och fin arbetsmiljö. De som arbetar på företaget kan fokusera på deras arbetsuppgifter utan att behöva lägga tid och energi på kontorsstädning eller annan städning under arbetsdagarna. Det vanligaste är att kontorsstädning genomförs dagtid när personal är på plats men finns behovet kan även städningen genomföras andra tider på dygnet.

Pris:  På offert
Kontakt: Fyll i Offertförfrågan här /  Tfn: 070-7556352 eller info@asomiallt.se

Kontorsstädning som underlättar arbetet


Offert: Kontakta oss gärna för kostnadsfri offert. Vi kommer då ut och tittar på de kontor som behöver regelbunden städning och ger er därefter offert på detta.

Kontrakt: Det vanligaste är att företag vill skriva kontrakt under längre perioder. Detta för att göra det enkelt och smidigt. Hur långa kontrakt som skrivs och hur avtalet ser ut kommer vi fram till gemensamt utifrån önskemål och behov.

Garanti: I likhet med alla städtjänster som vi erbjuder har vi självklart en städgaranti på kontorsstädning. Är ni inte nöjda med tjänsten ska ni självklart höra av er så vi kan kompensera detta och även förbättra vårt arbete. Vi uppskattar både positiv och negativ feedback då det är det enda sättet för oss att veta vad kunden efterfrågar.

Välkommen att höra av dig för gratis offert på kontorsstädning i Gävle och Sandviken (samt orter i närheten)


logotyp asomialltlogotyp asomiallt
logotyp asomiallt
Ditt städföretag i Gävle
kontorsstadning Gavlekontorsstadning Gavle
kontorsstadning Gavle