• slid1
  • slid2
  • slid3
  • slid4
  • slid5
Har Ni svårt att få tiden att räcka till?
Var det längesen Ni fick lugn och ro, eller tid över till något riktigt roligt? Lugn, Vi hjälper Er med städningen, så får Ni tid över !

A som i Allt AB– Alltid till din tjänst!


Vi har även företagsstäd, byggstäd, lokalvård och butiksstädning, mm.
Vi är störst på att vara flexibla och hitta personliga lösningar som passar dig som kund. Personlinga lösningar – från en personlig städfirma.

Jobba, lämna barn på dagis, handla, laga mat, renovera.....Dessutom ska  du hinna med att hålla huset fint genom att städa, diska och tvätta.

Lugn, vi hjälper dig.

Oavsett om du söker hemstädning en gång i veckan, om du har behov av en tvätt, snöskottning/ gräsklippning eller om du behöver en flyttstädning så hjälper
A som i Allt till -med Allt.

Det är därför vi heter som vi gör.Välkommen in eller besök oss på facebook
Registrera dig för vårt Nyhetsbrev:
Namn

E-post

Lämna följande fält tomt
  
NYHETER
Januari 2017 börjar vi med flytt som även det går på RUT
..

A som i allt news redigerad 11A som i allt news redigerad 11
A som i allt news redigerad 11

Vi finns tillgänglig när ni behöver oss
 365 dagar per år.
maila oss på info@ asomiallt.se eller sms 0707556352
​​​​​​​kontors telefonen ör bara öppen 08:00-12:00 vardagar.


Om A som i Allt

Städfirman A som i Allt grundades 2007 och har kontor i Gävle. Idag är det ca 8 medarbetare som hjälper till att göra livet lite lättare för både privatperoner och företag i främst Gävle och Sandviken.

Städhjälp på dina villkor, efter dina behov osv.

A som i Allt har alltid satt kunden i fokus och byggt sin verksamhet utifrån flexibilitet. Det visar sig exempelvis  i att man kan få städning dygnet runt, att städtjänsterna utformas efter kundens behov och att utbudet av tjänster är mycket brett. Städhjälp på dina villkor helt enkelt.

Hemstädning, Flyttstädning, Strykning, Tvätt osv.

Vi valde just namnet A som i Allt eftersom målet är att erbjuda ”Alla” hushållsnära tjänster.  Det är framförallt städning som efterfrågas så som hemstädning och flyttstädning.  Men vi kan även hjälpa till med snöskottning, fönsterputsning och barnpassing,mm Många som väljer att ha hemstädning köper exempelvis till extratjänster när vi ändå är på plats.
 

Städning – Gävle, Sandviken, Storvik,  Hofors,osv.

Med kontor i både Gävle och Storvik har vi nära till ett flertal orter. De flesta kunder kommer från Gävle eller Sandviken men självklart är vi öppna för att utföra städning inom ett relativt stort område kring dessa tätorter. Vi har bland an
nat haft kunder i Falun, Skutskär och Avesta.


Gratis offert, gratis besök osv.

Vad kostar en flyttstädning i Gävle?
Hur lång tid skrivs kontrakt på lokalvård i Sandviken?
 Genomför ni hemstädning i Tierp?

Att få en offert kostar aldrig något. Funderar du på hemstädning kommer vi kostnadsfritt hem till dig för att diskutera olika lösningar och därefter ger vi en gratis offert. Självklart kommer vi även ut och ser på lokaler och butiker inför exempelvis lokalvård eller butiksstädning.
Detta samtidigt som vi i många tillfällen kan ge en offert direkt över telefon/mail så fort vi fått information om städningen.  Allt förstås gratis.
 
 
Läs mer om våra vanligaste tjänster
Eller klicka på ”Privat” eller ”Företag” för att se samtliga våra tjänster. Hittar du inte den tjänst du söker efter? Hör av dig
– Vi har ju som mål att erbjuda Allt – A som i Allt. 
logga ny1logga ny1
logga ny1
Vi är certifierade enligt:
ISO 14001 - Miljöcertifiering
ISO 9001 - Kvalitétscertifiering

Bättre för dig - Bättre för miljön